Meeting	eting Idaho Behavioral Health Council - Workgroup Planning Summit					
Date / Time of Meeting July 12th, 2024, 9:00 a.m 4:00 p.m. MT						
Location	Chinden Campus Conference Center Derking & Assess   Chinden Compute Services (idebs gov)					
	CCS: Chinden Campus Conference Center Parking & Access   Chinden Campus Services (idaho.gov)					

Workgroup	Workgroup Chair	Guests, Facilitators and Staff
Criminal Justice	Judge Gene Petty	Sara Omundson
Criminal Justice	Judge Michael Tribe	Jared Larsen
Children and Youth	Kimberly Hokanson	Dave Jeppesen
Commitments	Todd Hurt	Shannon McGuire, Spark Strategies
Housing	Beth Markley	Adrian Castaneda, Spark Strategies
Prevention and Early Engagement	Sheriff Sam Hulse	Cheryl Foster, IBHC
Treatment and Recovery	Jenny Teigen	Brandi Hawkins

## MEETING AGENDA

#	Time	Length	Торіс	Topic Owner	Discussion	Decisions
1	9:00 a.m.	15 min	Welcome, Introductions & Connection Activity	Cheryl Foster; Shannon McGuire, Spark!		
2	9:15 a.m.	10 min	Understanding Our Context		<ul><li>Review of the planning timeline</li><li>Overview of the summit purpose and planning methodology</li></ul>	
3	9:25 a.m.	70 min	Defining the Landscape of Idaho's Behavioral Health System	Shannon McGuire, Spark!	<ul> <li>Revise personas</li> <li>Update workgroup definition and goals</li> <li>Review the prioritized recommendations from the Advisory Board</li> <li>Choose a starting set of recommendations for planning focus</li> </ul>	
4	10:35 a.m.	10 min	Break		• Break	
5	10:45 a.m.	75 min	Centering Idahoans' Lived Experiences		<ul> <li>Mapping the persona journey through lived experiences</li> <li>Overlay of existing recommendations</li> <li>SWOTT review</li> </ul>	
6	12:00 p.m.	60 min	Lunch	Cheryl Foster	On your own	

#	Time	Length	Торіс	Topic Owner	Discussion	Decisions
7	1:00 p.m.	90 min	Collaborative Action Mapping		• Develop draft action items and recommendations	
8	2:30 p.m.	10 min	Break	Shannon McGuire, Spark!	• Break	
9	2:40 p.m.	70 min	Our Path Forward		<ul> <li>Cross-walking and sharing of workgroup draft action items and recommendations</li> </ul>	
10	3:50 p.m.	10 min	Next Steps	Cheryl Foster	Next steps for workgroups	
11	4:00 p.m.		Dismissal	Cheryl Foster	Depart meeting	

## This IBHC Workgroup will track action items and their status from the meetings here:

Follow Up Items	Date Opened	Owner	Due Date	Complete/Comments	Status